Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Huis > Nieuws > Inhoud
Een korte analyse van verschillende voordelen van het omwikkelen van sigaretten
- Jul 20, 2017 -Een korte analyse van verschillende voordelen van Cigarette Overwrapping Film

Sigarettenwikkelfilm verwarmt eerst en verzacht de transparante stick die zich in het membraan plaatst, de vacuümzuigopening, zal zichzelf in filmpasta op het bord (of bellendoekplaat enz.) Blijven plakken, zelfs als het product nauw tussen film en papier strakker wordt bord, tags en het effect van aardbevingsbeveiliging. Het wordt veel gebruikt in hardware, gereedschappen, speelgoed, messenbestek, elektronische apparatuur, verlichting, decoratie, handwerk, eten enzovoort.

Wat zijn de voordelen van sigarettenverpakkingen?

1. Vervang de beschermende draak (bubbel): de milieubeschermingsregels van de landen zijn begonnen met het verbannen en bezetten van de ruimte, het verhogen van veel transportkosten en het opstapelen van ruimte.

2. Vervang pvc-blaar (bellenmantel): naast het bevatten van giftig chloor, moet de plastic film ook matrijs en kleefstof openen, en de prijs is hoog, die de ruimte opnemen, die gemakkelijk de tekortkomingen van de verschijning van de verpakking kan veroorzaken .

3. Vochtbestendig: vanwege de perfecte overeenkomst tussen de folie en het materiaal en de vacuümverpakking, bereikt de ruimte het minimum en heeft het een uitstekende vochtbestendigheid, zodat het niet nodig is droogmiddel toe te voegen en onnodige kosten te besparen.

4. Mooi: dit soort verpakking voor film het verwarmen zacht worden, kan volgens het uiterlijk van productuitbreidingen vastgemaakt met, het decoratieve patroon van producttype in het duidelijke, mooie en keurige, uiterst hoge waarde maken, de wens verhogen om te kopen.

5. Het beschermende goed: de gehele stapel van kringsraad of veelvoudige elementen, kan na verpakking, elk stuk van elkaar, in het behandelen van de levering op de manier, het regelmatige geslachtsgoed worden bevestigd, zal geen wrijving veroorzaken kras elkaar .

6. Bespaar kosten: het gebruik van vacuümvormende verpakking elk product nodig heeft om een ​​mal te openen, variëteit van het product, nemen vacuüm verpakking geen open schimmel, allerlei vorm producten voor verpakking, monster handig en bespaar tijd om de kosten te verminderen.

7. Hoogrenderende keuze: gebruik verpakking kan kiezen voor handmatige of automatische verpakkingsmachine, in overeenstemming met het werkplatform, een pakket van een of meer, tijdbesparende en efficiënte, en eenvoudig te bedienen beveiliging, operators moeten beschikken over speciale expertise.

Sigaretten omwikkelfilm voor voedselkwaliteitsproducten van milieubescherming, hebben de beste transparantie en diepe rekbaarheid, glans en uitstekende optische prestaties, uitstekende scheurweerstand en perforatieweerstand, thermische vervormbaarheid bij lage temperatuur, bespaart de energie-efficiëntieverbeteringen, de beste keuze voor een high-end product verpakking.

Omwikkelfolie voor sigaretten met behulp van zandbuisgrondstof, een speciale formule en ontwikkelingsproces kan worden opgelost door traditionele sigaretten of andere filmverpakkingen met een glad oppervlak geproduceerd door het "pakketgas- of luchtbelverschijnsel", nadat de productverpakking perfect is.

Dus wat weet u wanneer u een sigarettenpakking moet gebruiken? Hier is een kijkje:

1. De transparantie van het product is erg hoog en de transparantie van het kristal is vereist.

2. Nadat de verpakkingsfolie in plastic is gewikkeld, kan het membraan rechte hoeken rondom het product opnemen en absorbeert de film zeer goed.

3. Na het testen van de andere sigarettenverpakking, kan het nog steeds niet het verwachte verpakkingseffect bereiken en kan het gebruik van sigarettenverpakkingen overwegen.

4. De klant zal niet toestaan ​​dat het karton de huidmondjes binnendringt. De trekeigenschappen van de laminaten zijn uitstekend en het karton kan zowel de poriën absorberen.

5. De klant staat niet toe dat het karton na de verpakking gekruld wordt. De sarin-film krimpt niet terug zoals andere laminaten en houdt het karton in een soepele staat.