Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Huis > Nieuws > Inhoud
Een korte discussie over de ontwerptechniek van de plug-wrap
- Jul 20, 2017 -Een korte bespreking van de ontwerptechniek van de Plug Wrap

Je vraagt ​​je misschien af, is dit niet de titel van het ontwerp van de Plug Wrap, een relatie van een halve cent met Wang Sicong? In feite zal de kleine make-up zeggen dat Wang Sicong gewoon zijn reactie wilde gebruiken op de Netizen "practice makes perfect". Als een verpakkingsfabrikant spreekt over verschillende technieken van verpakkingsontwerp maar ook voor vele jaren ervaring om uit de deuropening samen te vatten, de praktijk perfect, dus over de Plug Wrap onder deze technieken van verpakkingsontwerp, hoop dat iedereen er zorgvuldig uit kan zien, misschien handig!

1. Het verpakkingsontwerp van de Plug Wrap moet milieuvriendelijk zijn

De reden waarom sommige mensen resistent zijn tegen verpakkingen is omdat ze vinden dat de verpakking middelen verspilt en verspilt als ze worden verwijderd. Het is erg slecht voor de bescherming van het milieu. Als uw ontwerp van de Plug Wrap echter recyclebaar is, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken, dus de milieubescherming van het tijdsverpakkingsontwerp moet rekening houden met de omgevingsfactoren.

2. Het ontwerp van elektronische verpakkingen moet innovatief zijn

In dit tijdperk is alles wat u verkoopt zeer concurrerend en mag het de regels voor u op het product niet schenden, maar op de verpakking die we kunnen. In dit opzicht deed de bierproducent ANHEUSERBUSCH het goed, ze bedachten een gloednieuw verpakkingsconcept, Plug Wrap en wonnen onverwachts vele designprijzen voor verpakkingen. Het concept is heel eenvoudig. Het is vreemd dat niemand er ooit aan heeft gedacht. We weten allemaal dat bier is verpakt in glazen flessen of verpakt in aluminium blikjes, en ANHEUSERBUSCH's idee is om deze twee concepten samen te combineren, 3lian-materialen, nieuwe verpakkingen - er komen aluminiumflessen uit. Het is bijzonder, het is mooi en het is 100% recycleerbaar. De bierverpakking kan worden geïnnoveerd, de Plug Wrap is ook in orde, zodat de verpakkingsfabrikant van het voer kan leren.

3. Plug Wrap Verblind de kleuren van het product

Met de continue vooruitgang van de druktechnologie, meer en meer kleurrijke productverpakkingen in de realisatie van de consument, het elektron is meer high-tech, Plug Wrap, natuurlijk, kan ook oogverblindend kleurrijk zijn, fabrikanten van verpakkingen CMYK vier kleuren van afdrukken moeten doen een voldoen aan deze eis.

4. Design Plug Wrap voor kenmerken van klanten

Er is veel voor geslacht van ontwerp is erg belangrijk, maar velen hebben dit niet als een belangrijke productfabrikanten beschouwd, Plug Wrap hun verpakking is vaak het ontwerp van "centraal leeg snijwerk", die er goed uitziet, maar er is geen poeder "echte liefde". En als u een duidelijke oriëntatie op de consument hebt en vervolgens de verpakking ontwerpt op basis van hun vereisten, is dat niet hetzelfde. De AX-producten van Unilever hebben een zeer duidelijke positionering - jonge mensen tussen de 18 en 35 jaar. Hun verpakkingsontwerp is daarom gericht op het aantrekken van deze mensen. De verpakking van AXESHOWERGEL is een dikke, zwarte plastic container met een ruige buitenkant die populair is bij deze jonge mensen en is zo simpel als smeerolie.