Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Huis > Nieuws > Inhoud
Acetate Tow, Sound Insulation in de bouwsector
- Jul 01, 2017 -

Acetate Tow, voor geluidsisolatie in de bouwsector
Een deel van de materialen in de bouwsector voor een deel van de isolatie, ik geloof dat voor de productie van azijnzuur vezels nog steeds zeer kritisch is, omdat deze productietechnologie vanuit verschillende filmstandpunten nog steeds zeer toonaangevend is in de aluminiumfolie op het oppervlak, Het lijkt relatief soepel, vooral voor een dergelijke relatief sterke reflectiviteit, is omdat in een dergelijk solide isolatiemateriaal in China, voor de ontwikkeling van de Chinese bouwindustrie in het proces, een voordeel vormt. Wat zijn de voordelen van dit acetaatvezeldoekmateriaal?

Ten eerste, vanaf de productie van azijnzuur vezel productieproces is zeer voortreffelijk, maar ook voor een dergelijke afdichting is ook zeer kritisch, dus als in zo'n schuilplaats is ook erg hoog. Het is omdat de prijs van dit materiaal relatief laag is, dus het kan in de elektronica-industrie zijn die enkele van de voordelen heeft, des te beter is een geleidende keuze. Vanuit dit oogpunt van de markt, de belangrijkste noodzaak om de voordelen van een dergelijke productie te begrijpen, dit is het meest kritisch. Ten tweede, indium binnenshuis, als dit soort verwarmingsapparatuur pijpleiding van azijnzuur vezelmateriaal, in de bouwsector die twee rollen gespeeld, een is de rol van isolatie, de andere is de rol van lawaai. Uitgebreide vergelijking van dergelijke technologie later, geleidelijk aan in een dergelijke anti-virus verpakking proces, maar ook voor een dergelijke anti-corrosie proces van warmte, speelde een zeer goede rol. Beter in zo'n toonaangevende technologie, om het beste van een product te creëren. Na continue analyse, de geleidelijke of in de cellulose-acetaat Tow-markt, voor een dergelijk decoratie-effect is nog steeds zeer kritisch, voornamelijk uit een dergelijk materiaal of materiële voordelen om een ​​dergelijk marktvoordeel te analyseren, Dit is het meest kritisch. Is ook een herkenning van een markteffect waardig.
Als je de naam "azijnzuurvezel" gewoon hoort, denk er dan aan dat dit een soort metalen materiaal zou moeten zijn, maar niet weet hoe het precies hetzelfde is. Maar in feite is het in onze dagelijkse omgeving erg in contact, bijvoorbeeld als bouwmateriaal, het kan een goed geluidsisolerend effect spelen, sommige geluidseffecten zijn bijzonder goed op grote schaal, vaak gebruiken het als een basismateriaal. Ook als een soort isolatiemateriaal, wordt het ook vaak gebruikt voor sommige koude en warme kanalen hierboven om een ​​beter isolatie-effect te kunnen bereiken.

In de steeds snellere ontwikkeling van wetenschap en technologie vandaag, elektronische apparatuur is bijna allemaal mannen en vrouwen worden gebruikt in een levende levensbehoeften, en duizenden elektronische apparatuur gegenereerd door elektronische interferentie hebben vaak een aantal negatieve effecten, en Acetate Tow Als een innovator van traditionele elektrische doeken is het mogelijk de interferentie die wordt gegenereerd door een elektronisch product volledig te verbergen om ervoor te zorgen dat de apparatuur die waarschijnlijk wordt verstoord naar behoren functioneert en een rol speelt in de gestage ontwikkeling van sociale productie tot op zekere hoogte.