Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Huis > Nieuws > Inhoud
Analyse over het belang van de bescherming van het milieu, de gezondheid en de veiligheid van het verpakken van sigaretten
- Aug 11, 2017 -

Analyse van het belang van milieubescherming, gezondheid en veiligheid van sigarettenverpakkingsfilm
Met de ontwikkeling van de industrialisatie in China, verbeteren de Conghua Cigarette Overwrapping Film-fabrikanten ook constant de kwaliteit van de Cigarette Overwrapping Film om tegemoet te komen aan de grote vraag van consumenten naar Cigarette Overwrapping Film. Hier, Conghua Cigarette omverpakking Film fabrikanten Xiaobian eenvoudig voor de meerderheid van de vrienden om de Cigarette Overwrapping Film milieubescherming, gezondheid en veiligheid van het belang uit te leggen.
Onze Conghua Cigarette Overwrapping Film fabrikanten om het concurrentievermogen in de industrie te verbeteren, wij Conghua Cigarette Overwrapping Film in het productieproces om te voldoen aan de onschadelijke, vervuilingsvrije en milieuvereisten, en tot het gebruik van afval en recycling, zoals om de nationale norm voor milieubescherming te bereiken. Dus Conghua Cigarette Overwrapping Film kan echt milieubescherming en zijn lage prijs, goede kwaliteit, dus Conghua Cigarette Overwrapping Film werd veel gebruikt in alle geledingen van het leven.
■ Voor onze Conghua Sigaret Inpakfolie is fabrikanten belangrijker:
● Houd vast aan uw samenwerking op lange termijn is ons doel van begin tot eind.
● U hebt vragen, we werken samen om de oplossing te verkennen. Uw vraag is zowel een uitdaging voor ons werk als een stimulans voor ons.
● We helpen ons zorgvuldig te focussen op het werk van het bestaande effect en staan ​​op uw positie om naar uw probleem te kijken. We waarderen uw mening!
Met de snelle ontwikkeling van China's plastic producten markt, plastic producten, milieu-onderwerpen worden het onderwerp van menselijke discussie. Dus om de film te beschermen, hebben film en andere plastic producten, geleid door plastic afval, onze leefomgeving ernstig aangetast. Hier wil de technisch directeur van Cigarette Overwrapping Film met onze vrienden praten over onze fabrikanten van sigaretten-inpakfolie om de milieuproblemen van de beschermende film op te lossen.
In de afgelopen jaren produceren onze fabrikanten van sigaretten-inpakfolie voornamelijk het type beschermende filmproducten die door licht afbreekbaar zijn en biologisch afbreekbaar plastic. Omdat de twee soorten beschermende folie in overeenstemming zijn met onze normen voor groene producten. Hier wil de technisch directeur van Cigarette Overwrapping Film het twee beschermende filmproductieproces van de specifieke omstandigheden met u delen.
1, licht afbraak type beschermende film
Dit type beschermende film in het productieproces moet worden toegevoegd aan de lichtgevoelige groep en toevoegen kan de fotogevoelige groep in zijn polymeerketen op een bepaalde afstand worden toegevoegd. Daarom is een dergelijke PE-beschermingsfilm bij de kunstmatige lichtbestraling veilig en stabiel. Als het echter in het zonlicht is, absorbeert de lichtgevoelige groep te veel energie om de polymeerketen te verbreken, wat uiteindelijk kan leiden tot afbraak van kunststof.
2, de biologisch afbreekbare plastic beschermfolie
Dit type beschermende film is in de productie van polymeerketting om enkele groepen toe te voegen om de lucht te bevorderen, of in de bodem van de afbraak van biologische beschermende film, om milieubescherming te bereiken.
Cigarette Overwrapping Film is een uitgebreidere uitvoering van de verpakkingsfilm. De transparantie is goed, glanzend; met goede luchtdichtheid en geur; vochtbestendigheid medium, lage temperatuur vochtdoorlatendheid afgenomen. Sigaretten verpakkingsfolie uitstekende mechanische eigenschappen, de kracht en taaiheid is alle hittebestendig beschermende film plastic plastic in de beste treksterkte en slagvastheid is veel hoger dan de gemiddelde film; en de sterkte is goed, stabiel formaat, geschikt voor afdrukken, papieren zakken en andere secundaire verwerking. Cigarette omverpakking Film heeft ook uitstekende hittebestendigheid, koude weerstand en goede weerstand tegen chemische en oliebestendigheid.
Cigarette Overwrapping Film is momenteel op de markt de meest voorkomende soort beschermende pasta, chemische stof genaamd polyesterfilm. Cigarette Overwrapping Film wordt gekenmerkt door een relatief harde textuur, beter bestand tegen krassen. En gebruik het PVC-materiaal niet zolang het vergelen van olie. Maar de algemene verpakking van sigaretten zijn afhankelijk van elektrostatische adsorptie is gemakkelijker te blaar en vallen af, maar zelfs als het water uit en was het kan worden hergebruikt. Sigarettenverpakking Filmprijs is veel duurder dan PVC. Een groot aantal buitenlandse bekende verfspuitpistool merk mobiele telefoon fabriek, de willekeurige configuratie is de PET-onderhoud stickers, het gebruik van PET-materiaal onderhoud stickers werk en verpakking mooier, specifiek voor de hete koop telefoon modellen om onderhoud stickers te bouwen, doen niet nodig om te knippen U kunt direct gebruik maken van de markt bekende merk mobiele telefoon film heeft een aantal producten uit de productie van PET-materiaal.