Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Huis > Nieuws > Inhoud
Koop sigarettebandlint Moet aandacht besteden aan de plaats
- Aug 02, 2017 -

Koop Cigarette Tear Tape moet aandacht besteden aan de plaats
Cigarette Tear Tape is gemaakt van milieuvriendelijke, niet-toxische en smaakloze LLDPE-hars geëxtrudeerd door de gietmethode, een super hoge prestatie, voornamelijk voor het verpakken van goederen, kan de goederen netter maken, maar kan ook de aantrekkelijkheid van het product vergroten, Fabrikanten van sigarettenrekken om u te laten praten over de noodzaak om aandacht te besteden aan de plaats om sigarettebandjes te kopen.
We kopen Sigarettebandtape, het belangrijkste is om de verpakte artikelen in te pakken, je kunt de items er stabieler laten uitzien en de Cigarette Tear Tape heeft een zeer goede transparantie, gezondheid. Wanneer we sigarettebandtape kopen, moeten we eerst aandacht besteden aan het gebruik van sigarettenverpakkingen, welke items, verschillende items ook verschillende vereisten zijn voor sigarettebandtape en alleen voldoen aan de verpakkingsvereisten. Cigarette Tear Tape kan een beter verpakkingseffect spelen. Bijvoorbeeld de algemene items zoals kleding, huishoudelijke apparaten van koelkasten, met gewone Cigarette Tear Tape, en verse groenten om Sigaret Tear Tape van voedselkwaliteit te gebruiken en voedsel dat gekookt voedsel is aanbevolen met plasticfolie.
Fabrikanten van sigarettenrekken suggereren dat het belangrijk is om sigarettenrooktape aan te schaffen, het eerste dat in overweging moet worden genomen is de kwaliteit van Cigarette Tear Tape, de prijs is pas tweede, als je blind kijkt naar de prijs, terwijl je de kwaliteit negeert, dan gebruik de verpakking van de sigaret Tear Tape-items, niets gebruikt.
Strek de bandfabrikanten uit voor het produceren van Stretch Cigarette Tear Tape, vandaag komen we te weten wat de methode is om de Stretch Cigarette Tear Tape te vormen.
1, stretch de sigaret Tear Tape-fabrikanten, stretching de ontwikkeling van Cigarette Tear Tape er zijn vier belangrijke manieren, in de eerste plaats is platte squeeze dubbele buis vlakke blaasmethode, deze methode maakt gebruik van een horizontale midden feed sterven, apparatuur installatie en bediening zijn zeer Gemak
2, en dan plat afvlakken, op de blaasmethode, deze methode kan produceren een relatief grote diameter, de dikte van de meer uniforme PVC warmtekrimpfolie, er is een methode is plat knijpen, onder de blaasmethode, zijn apparatuur dekt een gebied Klein, de productie-omgeving is goed, kan de breedte van de film produceren.
3, is de flat squeeze dubbele buis blazen methode, stretching de kenmerken van de tape is het produceren van een brede film, filmdikte is meer uniform en goede opening, daarnaast moeten we ook weten dat verschillende soorten pull Het gebruik van Cigarette Tear Tape en productprestaties zijn ook iets anders.
De vereiste voor Cigarette Tear Tape is stabiel bij kamertemperatuur, krimpt bij verhitting (boven glasovergangstemperatuur) en is meer wenselijk voor warmtekrimp in meer dan 50% in één richting. Warmtekrimpbare machineverpakkingen worden gekenmerkt door: het lichaam is transparant en weerspiegelt het imago van goederen; strakke verpakking, goede verspreiding; regen, vocht, meeldauw; geen herstel, een bepaalde anti-vervalsingsfunctie. Cigarette Tear Tapes worden vaak gebruikt voor het gemak van voedsel, drank, elektronische apparaten, metalen producten, verpakkingen, vooral krimplabels voor de belangrijkste toepassingsgebieden. Naast het gebruik van krimpetiketten voor sigarettenetiketten werd de laatste jaren ook gebruikt voor de dagelijkse verpakking van waren. Omdat het de impact van verpakkingsartikelen, regen, vocht, roest kan voorkomen, maar ook het product kan maken om de prachtige verpakking af te drukken om de gebruiker te winnen, terwijl het een goede weergave van het goede imago van de fabrikant kan zijn. Op dit moment gebruiken steeds meer verpakkingsfabrikanten gedrukte krimpfolie in plaats van de traditionele transparante film. Omdat de afdrukken krimpfolie het uiterlijk van de productkwaliteit kan verbeteren, is bevorderlijk voor productreclame, handelsmerk merken kunnen een diepe indruk maken in de hoofden van consumenten. Krimpkousen zijn over het algemeen gemaakt van amorfe kunststofverwerking, zoals polystyreen, polyvinylchloride, PVDC enzovoorts. Polystyreen (PS) krimpfolie sterkte is laag, ongeduldig effect, het wordt zelden gebruikt; en polyvinylchloride (PVC) is niet bevorderlijk voor recycling, voldoet niet aan milieueisen. In het buitenland, met name in Europa, zijn plastic films van polyvinylchloride (PVC) verboden in de verpakkingssector, met name bij het gebruik van voedselverpakkingen. Polyester (PET) Cigarette Tear Tape is een nieuw type door warmte krimpbaar verpakkingsmateriaal. Omdat het gemakkelijk te herstellen is, niet-toxisch, smaakloos, goede mechanische eigenschappen, vooral in overeenstemming met milieubescherming en andere kenmerken, is in de ontwikkelde landen polyester (PET) een alternatief geworden voor PVC (PVC) sigarettebandtape, ideaal alternatief.