Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Huis > Nieuws > Inhoud
Sigaret inwikkeling Film Heat Seal kracht is niet hoe te behandelen
- Nov 06, 2017 -

Sigaret omwikkelen Film smeltlassterkte is niet hoe om te gaan met
Cigarette-omverpakking Film is relatief hoog transparant, krimpfolieverpakkingsproducten kunnen een duidelijke weergave van het product zijn, maar ook de kwaliteit van goederen verbeteren, maar de Cigarette-overwikkelingsfilm heeft ook onvoldoende smeltlassterkte, fabrikanten van sigarettenverpakkingsfilm leren u hoe te handelen met.
Ten eerste, smeltlasdruk. Wil je ervoor zorgen dat de smeltlassterkte van Cigarette Overwrapping Film, dan ook ervoor zorgen dat de druk in het smeltlasproces, de smeltlasdruk tot matige, ongelijke druk warmte-afdichtende delen van de bel maken.
Ten tweede, heatsealingstijd. Hete lucht wordt bepaald door de snelheid, dezelfde smeltlas temperatuur, hoe langer de smeltlastijd, hoe langer de warmtelaslaag hechter is, maar er zullen te lange kreukels zijn.
Ten derde, smeltlas temperatuur. Overstapelen van sigaretten Fabrikanten van films vertellen u dat de temperatuur op de sigarettenverpakkingsfilm ook een grote impact heeft, het is aan te raden de temperatuur op de smelttemperatuur van de sigarettenverpakking te plaatsen, door oververhitting smelt de sigarettenwikkelfilm.
We zijn tegengekomen in het geval van smeltlassterkte is niet genoeg, je kunt de bovenstaande tegenmaatregelen nemen, ik geloof dat we je kunnen helpen, we zijn fabrikanten van sigaretten omwikkelfilms, welkom om sigaretten inwikkeling film te kopen.
Sigaret inwikkeling Film kan de goederen verpakken, de verpakking van goederen kan het pakket stabieler maken, het is precies om deze reden dat sigaretten inwikkeling Film op grote schaal wordt gebruikt, zoals hardware, bouwmaterialen en andere industrieën kunnen worden gebruikt in de opslag van sigaretten Overwrapping Film Waar moet ik op letten? Cigarette-omverpakking Filmfabrikanten vertellen het u.
1, in de opslag van Cigarette Overwrapping Film, om te voorkomen dat de zon, regen en gebruik de Sigaret Inpakfolie niet suggereren dat u de Sigaret Inwikkelfilm oprolt en opslaat, of dit zal het latere gebruik van Cigarette Overwrapping Film beïnvloeden.
2, Cigarette omverpakking Film fabrikanten suggereren dat u de Sigaret Overwikkelende Filmrol moet opslaan, de Sigaret Inpakfolie niet vouwt en de sigarettenfilm opslagtemperatuur niet te hoog of te laag mag plaatsen.
3, slaan we ook de sigarettenfilm op omdat deze niet wordt gebruikt, maar als deze gedurende lange tijd niet wordt gebruikt, is het raadzaam om de filmfilm verpakkingsfilm eens in de zoveel tijd te laten kantelen om te voorkomen dat de sigarettenfilm blijft plakken.
Sigaretten omwikkelen Film toepasbaarheid, slijtvast, corrosiebestendig, super waterdicht, het is geschikt voor export, papier, metaal, plastic chemicaliën, bouwmaterialen, voedselverpakkingsindustrie. Vandaag introduceert u de voordelen van Cigarette Overwrapping Film:
1, de Cigarette Overwrapping Film aangepast aan de verpakking van verschillende vormen van goederen, kan dicht bij de goederen zijn, met transparantie, mooi uiterlijk, schoon en mooi, verhogen de aantrekkelijke uitstraling van het product.
2, verpakking met sigaretten film verpakkingsproducten met goede hygiëne, reiniging, afdichting en verpakking op hetzelfde moment stof en vocht.
3, Cigarette Overwrapping Film met schokbestendigheid, slagvastheid en goede beschermingsprestaties, verpakte goederen met strakheid en vastheid, kleine onderdelen zullen niet in het midden van het pakket zitten.
4, Cigarette Overwrapping Film kan ook worden gebruikt om alle soorten dozen te vervangen, niet alleen om verpakkingskosten te besparen, maar ook in lijn met de verpakkingstrend.
Cigarette Overwrapping Film is een traditionele vervanging van krimpfolie, voornamelijk voor verpakkingsregels en onregelmatige vorm van het product, hoge transparantie, goede glans, kan het uiterlijk van het product duidelijk weergeven, het zintuiglijke gevoel verbeteren, het hoogwaardige weerspiegelen, is algemeen verwelkomd. Praat vandaag met u over het productieproces van de sigarettenverpakkingsfilm:
Cigarette omverpakking Film is een lineair lagedichtheidspolyethyleen en polypropyleen (TPP, PPC) als de belangrijkste grondstof, voeg de noodzakelijke additieven toe, het co-extrusie blow molding proces uit. De belangrijkste is het gebruik van het dubbelbubbelproces, internationaal bekend als Prandi-vaartuig, het is de grondstof smeltextrusie via verschillende extruders, door de speciaal ontworpen coëxtrusiematrijs, de vorming van de initiële film na de snelle afkoeling en vervolgens na verwarming twee opblaasbare stretchproducten.