Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Huis > Nieuws > Inhoud
Hoe te identificeren van de houdbaarheid van de sigaret scheur Tape
- Oct 23, 2017 -

Hoe te identificeren van de houdbaarheid van de sigaret scheur Tape
Hoe te identificeren van de houdbaarheid van de sigaret Tear Tape? Sigaret Tear Tape In het gebruik van de tijd die we willen weten van de houdbaarheid van de sigaret Tear Tape, de enige manier om te gebruiken in een beperkte tijd. Echter, wanneer de sigaret Tear Tape wordt verkocht, er is geen duidelijk gebruik datum en de houdbaarheid van de sigaret Tear Tape. De houdbaarheid van de sigaret Tear Tape kan ook worden bepaald. Wij kunnen oordelen volgens de eerste kleverigheid en water weerstand van de sigaret Tear Tape.
Vroege plakkerig sigaret plakband en steken kracht zal sterk worden verminderd na gebruik, in aanvulling op als de opslagduur te lang is, de opslagomgeving is niet passend zal leiden tot het einde van de levensduur van de sigaret Tear Tape. Op hetzelfde moment heeft verschillende aard van de sigaret Tear Tape de eigenschappen van een zeer goede hoge temperatuur, als de hoge temperatuur sigaret Tear Tape na slechts 30 ℃ verloopt. Bovendien, de isolatie-eigenschappen van de sigaret Tear Tape, waterdichte prestaties zullen worden getroffen, en deze factoren ook indirect van invloed zijn op de veiligheid van onze levens en eigendommen. In het algemeen, de sigaret gebruikt in de elektrische industrie, haar halve leven is 3 jaar, drie jaar zijn verstreken, dan u wellicht veranderen op de tape.
Ten tweede, wij bepalen dat de houdbaarheid van de sigaret Tear Tape kan ook worden bepaald volgens het uiterlijk van de sigaret Tear Tape, als de verschijning van de sigaret Tear Tape accumulatie van alot van stof, de buitenkant meer vies, is dan is het noodzakelijk om te een goede koop, overwegen als het plakband plakband de kloof staat ook voor de kwaliteit van de sigaret Tear Tape er is een groot probleem, dus wanneer de keuze van de sigaret Tear Tape ook moeten zeer voorzichtig zijn.
Wat zijn de marktvooruitzichten voor de productie van de sigaret Tear Tape? Sigaret Tear Tape fabrikanten geven ons een gedetailleerd antwoord, de vooruitzichten voor de sigaret Tear Tape is zeer ruim en de gebruikersbasis is erg groot. In de online winkelen uitgegroeid tot een mode-geval, de vraag naar sigaret Tear Tape en vervolgens verhoging. Vorig jaar, China's levering volume van meer dan 7 miljard euro, overschreden de hoogste dagelijkse verwerkingscapaciteit 140 miljoen. De toename van het aantal van levering van de vraag naar sigaret Tear Tape ook steeg sterk, is dus in dit jaar is de verkoop van 21 sigaret scheur Tape ook zeer hoog.
Gevolgd door de technologie van de sigaret Tear Tape in de upgrade, geweest om te verminderen van productiekosten, verbetering van de efficiëntie van het gebruik van sigaret Tear Tape en verbeteren van de bescherming van het milieu. Tegelijkertijd met het gebruik van deskundigen, de uitvinder van de isolerende sigaret Tear Tape, dubbelzijdige Tape van sigaret scheuren, plantaardige sigaret Tear Tape, schuim sigaret Tear Tape, samen met het gebruik van sigaretten, Taobao toename van het aantal winkels, mensen hebben verhoogd de Taobao sigaret Tear Tape en aangepaste sigaret Tear Tape. Want nu is de verkoop service, dus aangepaste sigaret Tear Tape te vinden van een nieuwe richting voor de ontwikkeling van de sigaret Tear Tape om de vraag van de gebruiker.
Ten eerste, in de keuze van de sigaret Tear Tape wanneer we moeten gebruiken volgens hun eigen keuze, verschillende soorten sigaret Tear Tape met ander gebruik van het milieu, zoals isolerende sigaret Tear Tape, meeste van deze sigaret Tear Tape worden gebruikt in elektrische. Er zijn voor schuim met een sigaret Tear Tape, deze sigaret Tear Tape wordt voornamelijk gebruikt in het proces van decoratie; het zelfde er zijn plantaardige sigaret Tear Tape, plantaardige sigaret Tear Tape is het gemeenschappelijk gebruik van de supermarkt en plantaardige verkoop winkels gebruiken. De meest gebruikte of Taobao sigaret Tear Tape en transparante sigaret Tear Tape, deze sigaret Tear Tape wordt wijd gebruikt in leven.
Gebruik van sigaret Tear Tape aandacht te besteden aan het water niet te hebben, kan niet worden gebruikt in een vochtige omgeving, sigaret Tear Tape. De zelfklevende voorwaarde van de sigaret Tear Tape is dat het in een droge omgeving, worden moet als de viscositeit van de sigaret Tear Tape is sterk beïnvloed in de riool of in het watermilieu.