Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Huis > Nieuws > Inhoud
Innovatie wordt de voorbode van het omwikkelen van sigarettenverpakkingen voor de ontwikkeling van filmverpakkingen
- Jul 10, 2017 -

Innovatie wordt de aanzet tot ontwikkeling van de verpakking van filmverpakkingen door sigaretten

RuanSu filmweergave op grote schaal ontwikkelingstrend. Tweerichtingsrekfilm, de snelst groeiende spanningmembraansnelheid is 350 ~ 350 m / min, vermindert de afhankelijkheid van in het buitenland; , aan de andere kant, is de introductie van nieuwe productielijn in productie in 2003 toegenomen capaciteit van meer dan 100000 ton. Combinatie van kapitaal en regionaal voordeel.

Innovatie wordt de aanzet tot ontwikkeling van de verpakking van filmverpakkingen door sigaretten. Houd BOPP thermische contractie, op hetzelfde moment om de problemen van heatsealing en sigarettenmembraan verpakking op te lossen, lost de ingangen in gecoat met kleine gecoate lijm probleem, de gat positionering technologie, lost het BOPP hete afdichting probleem op. Kortom, een innovatie-impuls voor de voortgang van de verpakking van de sigarettenverpakkingsfilm.

Plastic geweven industrie overwint verschillende moeilijkheden, maakte bevredigende prestaties

Sigaret omwikkelen Film weven en blaasgieten, kleurendruk, plaat maken, samengesteld proces, synchrone ontwikkeling, verbetering van het concurrentievermogen op de internationale markt, de export toegenomen, effectief bezetten de Aziatische markt.

De snelle ontwikkeling van weefmachines voor het omwikkelen van sigarettenfilters, bevordert de ontwikkeling van breiproducten. Sinds 2003 heeft Cigarette Overwrapping Film draadtrekmachine, cirkelvormige weefgetouw en het technische niveau van apparatuur, een verschillende mate van toename, hebben een partij nieuwe producten geproduceerd. Nieuw type coating plastic geweven zakken cilinder binnenste gezamenlijke eenheid is uitgekomen, de unit compound, automatisch randafval, positief en negatief automatisch ponsen, multicolor printen, shift gegolfde en zeven woord mondkniptechnologie zes proces als geheel, de provincie provincie , kosten verlagen, kwaliteit verbeteren. Meer aan de andere kant, de compilatie van machine-ondernemingen geconfronteerd met de internationale marktvolume toegenomen, door de vorige export naar ontwikkelde landen, zoals de Filippijnen, Peru, Jordanië, en de uitvoer naar Zuid-Korea, Brazilië en de Europese en Amerikaanse landen, goed vooruitzicht.

Sigaretten omwikkelen Filmfilm polyethyleenfilm (PE), inclusief lage dichtheid polyethyleenfilm (LDPE), hoge dichtheid polyethyleen (HDPE) film, film lineair lage dichtheid polyethyleen (LLDPE). Is een van de grootste filmomhulsels voor het omwikkelen van sigaretten, waarbij een dosis van meer dan 30% van het totale verbruik voor film verantwoordelijk is, hoewel het uiterlijk, de sterkte enz. Niet erg ideaal is, maar het heeft een goede taaiheid, vochtbestendigheid en warmte-afdichting , eenvoudige verwerking, redelijke prijs, dus de applicatie is erg breed. De noodzaak voor elektrische vonkverwerking of coronabehandeling vóór het afdrukken.

Polypropyleen (PP) film: punten niet en bidirectionele rekfolie, rekfolie niet vergeleken met PE-rekfolie heeft betere transparantie, glans, vochtbestendigheid, hittebestendigheid en oliebestendigheid; Mechanische sterkte, scheurweerstand, duurzaamheid en slijtvastheid; En niet-toxisch, geurloos. Het wordt dus veel gebruikt in de verpakking van voedingsmiddelen, farmaceutische producten, textiel en andere goederen. Maar zijn koude weerstand is slecht, bros wanneer 0-10 ℃, kan de vaste stof niet voor bevroren voedselverpakkingen worden gebruikt. Hoge hittebestendigheid en goede hitteafdichting, zo vaak gebruikt om de afdichtlaag van de retortzak te verhitten.