Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Huis > Nieuws > Inhoud
Introductie van de kwaliteitscontrole-index en detectiemethode voor het omwikkelen van sigaretten
- Aug 02, 2017 -

Introductie van de kwaliteitscontrole-index en detectiemethode voor het omwikkelen van sigaretten
Sigarettenwikkelfolie vanwege zijn uitstekende weerstand tegen vocht en optische eigenschappen, breed smeltlassenbereik en hoge smeltlassterkte, redelijke krimp van de warmte, goede stijfheid en vele andere voordelen om het voorkeursmateriaal voor sigarettenverpakkingen te worden, en het meten van de prestaties van sigarettenverpakking Film Goede of slechte belangrijke schaal is de rookfilm van de testindicatoren.
Omwikkelen van sigaretten De dikte van de film is de basis voor het testen in het laboratorium van de prestaties van de sigarettenverpakkingsfilm. Een ongelijke dikte zal niet alleen de treksterkte door de rooklaag, barrière, enz. Beïnvloeden, maar zal ook de nabewerking van tabaksfilm beïnvloeden. Rook film dikker op de prestaties van de betere en zeer hoge mate van prestaties, de verpakking uit het uiterlijk van het uiterlijk van goed gevoel voor rook pakket, maar de hoge kosten. Om de juiste balans te vinden, moet u een uiterst nauwkeurige diktemeter gebruiken. Labthink blauw licht CHY-C2 is de nauwkeurigheid van een laboratoriumdiktemeter tot op 0,1 μm nauwkeurig. Voor diktetests is het belangrijk op te merken dat het belangrijk is om de afwijking te beheersen naast het meten van de verticale en horizontale dikte en deze in het algemeen binnen 3% te regelen, terwijl ook de dikte van de rand van de sigarettenwikkel wordt gedetecteerd.
Kortom, de Cigarette Overwrapping Film testen meer, de test moet worden uitgevoerd in overeenstemming met de normen, er is geen standaard maar ook uniforme testvoorwaarden, zodat de gegevens vergelijkbaar zijn.
Cigarette omverpakking Film is een zeer belangrijke flexibele verpakkingsmaterialen, kleurloos, geurloos, smaakloos, niet-toxisch, en heeft een hoge treksterkte, slagsterkte, stijfheid, taaiheid en goede transparantie. Bopp hitte-afdichtende film oppervlakte-energie is laag, lijm of bedrukking voordat corona-behandeling nodig is. Na de coronabehandeling heeft de Cigarette Overwrapping Film een ​​goede afdrukaanpassing, kan het in kleur worden bedrukt en krijgt het effect een mooi uiterlijk, dat vaak wordt gebruikt als een samengesteld oppervlaktefotentieel voor sigarettenverpakking.
De productie van Cigarette Overwrapping Film is de eerste hoogmoleculaire polypropyleensmelt door de lange kop van plaatfolie of dikke folie en vervolgens in een speciale rekmachine, bij een bepaalde temperatuur en stelt de snelheid in, op hetzelfde moment of op dezelfde punten. de verticale richting (longitudinaal, transversaal), en onderworpen aan een geschikte koeling of warmtebehandeling of speciale verwerking (zoals corona, coating, enz.) gemaakt van Cigarette Overwrapping Film.
Om een ​​betere algehele prestatie te krijgen, is in het productieproces meestal een meerlagige composietproductiemethode. BOPP kan worden samengesteld met een verscheidenheid aan verschillende materialen om aan specifieke toepassingsbehoeften te voldoen. Zoals BOPP kan worden LDPE (CPP), PE, PT, PO, PVA en andere composiet krijgen een hoge mate van gasbarrière, vocht, transparant, hoge, lage temperatuur, weerstand tegen koken en olie weerstand, kan verschillende composiet film worden gebruikt in olieachtig voedsel, voedsel, droogvoer, onderdompelen voedsel, alle soorten gekookt gekookt voedsel, monosodium glutamaat, pannenkoeken, rijstwafels en andere verpakkingen.
De wrijvingscoëfficiënt is een maat voor de glijeigenschappen van de sigarettenomwikkelfilm. De juiste wrijvingscoëfficiënt is belangrijk voor de werking van het sigarettenpak. De Cigarette Inpakfolie vereist een goede thermische slip om te voldoen aan de hoge snelheid (400 verpakkingen / Rain ~ 600 pakketten / regen) slip, zodat de verpakkingslijn op volle snelheid kan zijn vol met productie heeft geen invloed op.
Gebruik: voornamelijk gebruikt voor afdrukken, tas en ga zo maar door.
Prestaties: * Hoge definitie en glans * Uitstekende hitteafdichting * Uitstekende afdrukprestaties * Goede antistatische prestaties en soepele prestaties.
Gemeenschappelijke dikte: 20,25,30,40,45μm
Diktetolerantie: ± 3% (β-ray dikte)
Hoewel het menselijk oog de beste tool is voor het beoordelen van de optische eigenschappen van Cigarette Overwrapping Films, volstaat het niet om alleen te vertrouwen op visuele controle, omdat verlichtingsomstandigheden, waarnemingsstemming en kwantitatieve controle van invloed kunnen zijn. Om een ​​betrouwbare kwaliteitsborging te verkrijgen, is de noodzaak om objectieve, meetbare parameters te gebruiken om het uiterlijk, de glans en de waas te kwantificeren de kwantitatieve weergave van de optische prestaties van de twee belangrijkste indicatoren voor het omwikkelen van sigaretten.