Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Huis > Nieuws > Inhoud
Oplossing is een gesiliceerde sigarettenwikkelfilm De enige oplossing voor het probleem van milieubescherming
- Sep 12, 2017 -Oplossing is geanalyseerd Sigaret Overwikking Film de enige oplossing voor het probleem van de bescherming van het milieu

Met de snelle ontwikkeling van plastic producten in China is de milieubescherming van plastic producten een onderwerp geworden van discussie over menselijke eigenschappen. Dus voor het omwikkelen van sigaretten, film en andere plastic producten, geleid door het plastic, heeft dit een serieuze invloed op onze leefomgeving. Hier wilde de technisch directeur van de sigarettenwrappingfilm praten met de brede massa's vrienden die we als producent van sigarettenwrappfolie hebben om de kwaliteiten van het probleem van de sigarettenverpakking bij het omverpakken op te lossen.
We Conghua Sigaret Overwrapping Film fabrikant om het concurrentievermogen in de industrie te verbeteren, onze Cigarette conghua Overwrapping Film in het productieproces om te voldoen aan de eisen van de onschadelijke, vrij van besmetting en bescherming van het milieu, en tot de recycling en gebruik van afval, om nationale milieunormen te bereiken. Dus Conghua Cigarette Overwrapping Film kan echte bescherming van het milieu en zijn lage prijzen, goede kwaliteit, zodat de Cigarette conghua Overwrapping Film uitgebreid gebruik door mensen in alle geledingen van het leven.
1, lichtontledingstype Sigaret Overwrapping kwaliteiten
Dit type sigarettenomwikkelfolie bij de productie van het productieproces wordt toegevoegd aan de lichtgevoelige groepen en er worden lichtgevoelige groepen toegevoegd om elke andere afstand in de polymeerketen toe te voegen. Dus zo'n PECigarette omverpakkingsfilm onder kunstlicht is veilig en stabiel. Maar wanneer het wordt blootgesteld aan zonlicht, breekt het de polymeerketen af ​​omdat het te veel energie absorbeert en het plastic uiteindelijk kapot maakt.
2, biologisch afbreekbare plastic Sigaret Overwrapping kwaliteiten
Dit type sigarettenovervulling is om enkele groepen toe te voegen aan de productie van polymeerketens, in de lucht te bevorderen of in de biologische afbraak van sigarettenverpakkingskwaliteiten in de bodem om het effect van milieubescherming te bereiken.
1, in de productie van Cigarette Overwrapping Film in het proces, moet Filmkop, op hetzelfde moment schoon te voorkomen dat het verbranden van plastic in Film.
2. Zorg dat er een papieren buisje in de papierbuis zit om te voorkomen dat deze lang en kort is.
3, goede productie Sigaret Overwrapping kwaliteiten, de volgende taak is om de Sigaret Inpakkend Film verpakking, deze keer moet voorzichtig zijn om niet te botsen, te voorkomen dat Sigaret Omwikkelen Film rand was gebroken.
(4), in termen van esthetiek, moet rimpels verminderen en voorkomen dat sigaretten op het oppervlak van de omwikkelingsfilm in het midden een witte compacte lijn lijken.
Sigaretten omwikkelen Film verzegelde containers worden vaak gebruikt om vers voedsel te maken om een ​​langere periode te behouden. Kunststofverpakkingen verkopen meestal tipvolumes in een doos, met veel gladde oppervlakken, die een container met open kleefstoffen of andere apparatuur strak houden. Algemene handelsmerken in Australië en Nieuw-Zeeland worden graag in verpakkingen gebruikt, terwijl huishoudfolie in Noord-Amerika veel wordt gebruikt. Cling Film van polyvinylchloride was de eerste Cigarette Overwrapping vinylfilm die nog steeds het meest voorkomende materiaal is. Polyethyleen met lage dichtheid is een veiliger en veiliger marktaandeel voor thuisgebruik. Sommige regeringen maken zich zorgen over de impact van PVC op het milieu, die giftig en niet-recyclebaar is. PVC biedt echter nog steeds een uitstekende introductie van eten en drinken op de plank als zijn trekeigenschappen. Toch hebben sommige landen het gebruik van PVC-babyspeelgoed en contact met voedingsmiddelen verboden.
Koude dranken verpakking is van hoge kwaliteit richting ontwikkeling, niet alleen vereist elke prestatie van verpakkingsproducten voldoen aan kwaliteitseisen, onderhouden metamorfose verschijning, inhoud evenals de relevante materialen zoals film, drukinkt, samengestelde lijm is ook naar voren gebracht hoger verzoek. Cigarette omverpakking Film in ons land, de ontwikkeling van de geschiedenis is niet lang, maar de verpakking nodig heeft van de ontwikkeling zeer snel. Op dit moment is de markt van sneeuw, yili en andere merken van producten voor de verpakking van dranken in de drank een goed voorbeeld. Sigaret Overwrapping kwaliteiten en is nu de leidende rol van de verpakking, voornamelijk als gevolg van het materiaal goede barrière-eigenschap, op hetzelfde moment vanwege het dunne filmmateriaal in het eigenlijke productieproces om een ​​bepaalde hoeveelheid CaCO3 en parel pigment toe te voegen, die wat heeft pareleffect, versiering sex is erg sterk.