Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Huis > Nieuws > Inhoud
Bewaar sigarettenverpakkingsfilm om aandacht te schenken aan wat
- Sep 04, 2017 -

Bewaar sigarettenverpakkingsfilm om op te letten
Sigaret omwikkelen Film kan worden gewikkeld rond de verpakking van goederen, verpakking kan de verpakking meer solide maken, maar ook daarom is Cigarette Overwrapping Film op grote schaal gebruikt, zoals hardware, bouwmaterialen en andere industrieën kunnen worden gebruikt in de opslag van sigaretten Overwrapping Film Waarop moet je letten? Sigaretten omwikkelen Film fabrikanten om u te vertellen.
1, in de opslag van Sigaret Inpakfolie, om te voorkomen dat de zon, regen en geen gebruik maken van Cigarette Inpakfolie wordt aanbevolen dat u wordt ingepakt in sigaretten en bewaarde folie, of het laat gebruik van Cigarette Overwrapping Film zal beïnvloeden.
2, fabrikanten van sigarettenverpakkingen suggereren dat de opslag van de sigarettenverpakkingsfilm in een rol moet worden geplaatst, de sigarettenverpakkingsfilm niet moet worden gevouwen en de sigarettenverpakkingsfilm moet worden bewaard wanneer de temperatuur niet te hoog of te laag kan zijn.
3, we slaan Cigarette Overwrapping Film ook op omdat het niet wordt gebruikt, maar als het lange tijd niet wordt gebruikt, is het aan te raden om telkens als de Cigarette Inwikkelfilm eenmaal omdraait, te voorkomen dat Cigarette Overwrapping Film er een hecht.
We gebruiken de Cigarette Overwrapping Film niet, u kunt de bovengenoemde drie manieren gebruiken om onze Sigarettenwrappelfilm fabrikanten van Cigarette Overwrapping Film-kwaliteit, redelijke prijs, grote hoeveelheid Congyou, welkom te kopen.
Sigaretten omwikkelen Film fabrikanten van Cigarette Overwrapping Film geproduceerd door verschillende verschillende polyethyleen hars gemengde extrusie, er is een sterk vermogen om te doorboren, dus de Cigarette Overwrapping Film is over het algemeen niet beschadigd, maar het gebruik van tijd is te lang nadat de Cigarette Overwrapping Film vaak is gezien in ons leven, wordt de supermarkt in de sigarettenwikkelfilm vaak gebruikt om sommige artikelen in te pakken, is de sigarettenwikkelfilm voornamelijk samengesteld uit verschillende soorten polyethyleenhars gemengde extrusie, met anti-perforatie, hoge sterkte en hoge prestaties, de goederen gestapeld op de pallet gewikkeld rond de verpakking, zodat de verpakking meer solide en schoon, krachtigere waterdichte rol is, op grote schaal wordt gebruikt, misschien zullen sommige mensen de Sigaret Inpakfolie zo vaak gebruikt vragen dat het een algemene aard van het heeft? De volgende fabrikanten van sigaretten-inpakfolie leggen het voor u uit, geïnteresseerd om er samen naar te kijken:
Ten eerste, de Cigarette Overwrapping Film-eenheid:
Sigaretten omwikkelen Film fabrikanten geproduceerd door de Cigarette Overwrapping Film met dunne film opwindende kracht en intrekbaarheid, het product compact en vastgebonden in een eenheid, zodat kleine stukjes in een geheel, zelfs in ongunstige omstandigheden producten Noch los en scheiding, mate en geen scherpe randen en kleverig, om geen schade te veroorzaken.
Ten tweede, de Cigarette Overwrapping Film met compressiefixibiliteit:
Met de rek van de rekfilm nadat de rek van het product rond de verpakking zal worden gewikkeld, die het product tijdens de dislocatie effectief kan verhinderen en de beweging van het product kan tezelfdertijd de sigaret aanpassen Overwikkelende Film de treksterkte kan de harde maken product dicht bij de zachte Productverstrakking, vooral in de tabaksindustrie en de textielindustrie heeft een goed verpakkend effect.
Ten derde kan het gebruik van Cigarette Overwrapping Film kosten besparen:
Het gebruik van Cigarette Overwrapping Film voor productverpakkingen kan het gebruik van kosten effectief verminderen, terwijl de arbeidsintensiteit wordt verlaagd, de verpakkingsefficiëntie en verpakkingskwaliteit worden verbeterd, wat is dat Cigarette Overwrapping Film fabrikanten van Cigarette Overwrapping Film praktische plek zijn.
Cigarette omverpakking Film bestaat voornamelijk uit verschillende soorten gemengde polyethyleen hars extrusie, met anti-perforatie, hoge sterkte en hoge prestaties, dan begrijp je de Cigarette Overwrapping Film met welke voordelen? Vervolgens door de fabrikanten van sigarettenverpakkingsfilm om u erover te introduceren:
1, Cigarette Overwrapping Film fabrikanten geproduceerd door de verpakking van sigaretten aan te passen aan de verpakking van verschillende vormen van goederen, een toename van het uiterlijk van het product aantrekkelijk;
2, Cigarette Overwrapping Film film kan dicht bij de goederen zijn, met transparantie, mooi uiterlijk, schoon en helder;
3, het gebruik van sigarettenverpakkingsfoliefabrikanten van Cigarette Overwrapping Film verpakkingsproducten met een goede gezondheid, reiniging, verzegelde verpakking, stof en vocht;
4, krimpen Cigarette omverpakking Film heeft een goede schokbestendigheid, slagvastheid en goede beschermingsprestaties;
5, met de verpakking van sigaretten verpakkingsproducten met strakheid en vaste, kleine onderdelen zullen niet in het midden van de verpakking zijn krom.
Nou, het bovenstaande is dat de fabrikanten van sigarettenverpakkingsfolie de voordelen van Cigarette Overwrapping Film hebben gebracht, ik geloof dat je het geweldig zult vinden! Een kleine Sigaret Inpakfolie er zijn zoveel dingen die je niet kunt bedenken, ik geloof dat je meer geïnteresseerd bent in onze producten, en fabrikanten van sigaretten omwikkelfilms hier om je te verwelkomen om te kopen.