Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Huis > Nieuws > Inhoud
De rol van sigarettenpapier
- Jun 02, 2017 -

Sigaretten tipping papier De rol van sigarettenpapier, 20 jaar geleden, sigarettenpapier speelde alleen een belangrijke rol in de 5000-6000 / min sigarettenmachine rolgewikkelde tabak, waardoor het een soort van sterke tabak. Sinds de invoering van de regelgeving inzake teerlimieten in Europa is de doorlaatbaarheid en ontvlambaarheid van sigarettenpapier een belangrijke kwaliteitsindicator geworden. Daarom zijn deze twee kwaliteitsindicatoren de kern geworden van technische specificaties voor sigarettenpapier. Tegenwoordig moet sigarettenpapier een verscheidenheid aan functies bevatten, bijvoorbeeld om tegelijkertijd te voldoen aan de smaakvereisten, en moet het merkimago ook een uitstekende uiterlijke ondersteuning bieden. Daarnaast hebben de Verenigde Staten sigaretten zonder vuur nodig (brandveilig), uiteraard is dit een meer unieke eis. Het ontwerp van sigaretten is bedoeld voor aspiratie en lijdt aan de rokers. Volgens de nieuwste wet in New York mogen sigaretten geen andere items in de kamer ontsteken, zodra de zuigkracht onmiddellijk moet worden gedoofd. De brandweer van New York State, die verantwoordelijk is voor het vaststellen van brandnormen, heeft echter nog geen testnormen en geschiktheidscriteria ontwikkeld. De deadline voor de inwerkingtreding van de wet is 1 januari 2003 en de overgangsperiode is 180 dagen.

Sigaretontwerpers hebben veel programma's om de neiging van sigaretten te verminderen. De tabaksformule zelf en de geometrie van sigaretten hebben een belangrijk effect op de neiging van sigaretten om te vuren, maar het veranderen van het ontwerp van sigaretten kan de aandacht van de consument trekken. Zo heeft de sigarettenindustrie de voorkeur om visueel onzichtbaar te zijn, accepteerbaar de sigaret te veranderen. Sigarettenpapier is de geprefereerde oplossing om aan deze vereisten te voldoen, en oplossingen voor sigarettenpapier zijn ook bij alle aspecten betrokken.

1, om de brandneiging te elimineren

Sigaretten tipping papier Het luchtdichte sigarettenpapier met een uniforme niet-pinhole lage luchtdoorlaatbaarheid (4 tot 10 cu) kan de neiging tot ontsteking verminderen tot elk gewenst niveau, dat een verscheidenheid aan verschillende hoeveelheden verbranding en vlamvertragers bevat. Het nadeel van deze benadering is dat de hoeveelheid rookgas sterk wordt verhoogd, die moet worden gecompenseerd door een hoge filterventilatie, en de kosten zijn hoog en de geurkarakteristieken van de sigaretten worden veranderd.

De printsolution biedt een reeks methoden om de neiging tot vuur te beheersen. Door het selecteren van de juiste bandbreedte, de afstand tussen de tape en de hoeveelheid vlamvertragend middel die wordt gebruikt om een ​​goede aanpassing te bereiken. De smaak van het additief dat wordt gebruikt om de brandsnelheid te regelen, moet door de consument worden gecontroleerd en moet niet-toxisch zijn. Lading en kosten zullen de grootschalige toepassing van dit programma beïnvloeden, daarnaast zijn er online procesoplossingen, dat wil zeggen, elk programma dat op de papiermachine wordt toegepast. Kleinschalige industriële proeven hebben de haalbaarheid van het toepassen van apparatuur bevestigd en het gebruik van proefpapier-gerolde sigaretten vertoont een eigenschap die de neiging van vuur goed kan beheersen en op elke gewenste manier kan worden verbeterd.

De Europese tabaksindustrie staat ook voor nieuwe uitdagingen, dat wil zeggen dat sinds 1 januari 2004 alle sigaretten die in de EU worden geproduceerd en verkocht, moeten voldoen aan de nieuwe vereisten voor de maximale hoeveelheid ingrediënten: Teer: 10 mg, nicotine: 1 mg (voorheen niet gespecificeerd), C0: 10 mg (eerder niet gespecificeerd); tegen 2007, alle geproduceerd in de EU en de uitvoer naar niet-Europese landen, moeten sigaretten aan deze nieuwe normen voldoen. Elke Europese sigarettenfabrikant bestudeert dit onderwerp, zowel in de constructie van verschillende productielijnen, als in het verschillende productontwerp, van receptuurwijzigingen in de bladgroep tot verbetering van de sigarettenstructuur. Het gebruik van filterventilatie maakt het gemakkelijk om de hoeveelheid teer op het gewenste niveau in te stellen en om de hoeveelheid c0 op een beperkt niveau in te stellen, moeten aanvullende aanpassingen worden gedaan, waaronder aanpassingen voor sigarettenpapierspecificaties (luchtdoorlaatbaarheid en verbrandingsverbeteraar) De softwareprogramma's die de interactie van verschillende sigarettencomponenten simuleren, zoals tools die zijn ontwikkeld door wto-onderzoeksbureaus, kunnen het aantal tests om rookgas te verminderen aanzienlijk verminderen.

2, en nep, gekleurd sigaretten om te vechten

Nagemaakte sigaretten, vooral in het Verre Oosten, hebben de neiging zich te verspreiden. Sommige van de kleine sigaretten verborgen in de rudimentaire koffers produceren meestal deze namaaksigaretten, en in sommige gevallen zijn deze namaaksigaretten bijna waar en onwaar. Deze namaaksigaretten zijn even vies om mee om te gaan als vals geld. Een manier om originelen te identificeren en echte producten te identificeren, is om watermerken op bankbiljetten of sigarettenpapier te maken. Vanuit technisch oogpunt kan elk product worden gekopieerd, maar het kopiëren van een speciaal watermerk is moeilijker en de productiekosten zijn hoger. Het gebruik van watermerken, consumenten zelf kunnen de echte en valse producten onderscheiden.

Vlekken zijn ook een probleem voor sigarettenfabrikanten tegen hoofdpijn. Sigarettenproductie, opslag en verkoop van sigaretten in hoge temperatuur en vochtige klimaten, na opslag gedurende een korte periode in de schappen, hebben meestal enkele vlekken op het oppervlak van het sigarettenpapier, veroorzaakt door de overdracht van tabaksingrediënten en geuren. Deze worden veroorzaakt door de overdracht van tabaksingrediënten en smaken op de vorming van bruine vlekken en donkere vlekken, waardoor consumenten ten onrechte geloven dat de sigaretten met deze vlek niet schoon zijn, of de tweede rook, en dat het product niet vers is in conclusie . De oplossing is om het sigarettenpapier on-line of offline te coaten met een laag ondoordringbaar materiaal om het infiltratieproces te vertragen. Deze vlekken kunnen worden geïdentificeerd door middel van gaschromatografie / massaspectrometrie, omdat het begrijpen van de aard van vlekken een voorwaarde is voor het ontwerpen van anti-osmotisch sigarettenpapier.

3, verminder het probleem van de zijstroomrook

Sigaretten tipping papier Het genereren van side-run rookgas is op zich erg complex, en er is geen consistente meetstandaard voor de tabaksindustrie en het management, en kan worden gemeten of gemeten als een zichtbaar deel van het rookgas. In de afgelopen 20 jaar heeft de sigarettenindustrie er alles aan gedaan om de politieke problemen en operationele problemen van rookarme sigaretten aan de lage kant op te lossen. De tabaksindustrie heeft er alles aan gedaan om niet-rokers tevreden te stellen zonder de kwaliteit van sigarettenproducten te verminderen. Vorm - rookgas-sigaretten aan de zijkant voor enkel en dubbel sigarettenpapier. De experimentele resultaten laten zien dat de dubbellaagse rolstructuur beter is dan de structuur met één laag, en de speciale verpakking op basis van magnesiumzout (gecombineerd met lage luchtdoorlatendheid en hoog volume) is de belangrijkste component van het sigarettenpapier om de zijstroom te verminderen rook. Echter, in het geval van het behouden van dezelfde smaakkenmerken, is het gebruik van een rookgasontwerp aan de lage kant in plaats van het gewone ontwerp van sigaretten nog steeds een wonder van de voltooiing van de sigarettenindustrie.