Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Huis > Nieuws > Inhoud
Three Sigaret Box Packaging Design Principles
- Nov 06, 2017 -

Three Cigarette Box packaging design principles
Leer de ontwerpstappen van Cigarette Box, zie zoveel creatieve verpakkingen in het buitenland of kies uw favoriete sigarettenkistverpakking. Ten eerste is het ontwerpen van sigarettenbox-verpakkingen geen geometrisch lappendeken. Noch fantasierijke verbeeldingskracht. De reden hiervoor is dat in de ontwerpprincipes van Cigarette Box, middelgrote en kleine pakketten het best worden gevormd uit één vel papier om de hoeveelheid plakken en verbinden te verminderen. De volgende stap is specifiekere principes voor het ontwerpen van verpakkingen
Ik zal de ontwerpbeginselen van de verpakking van sigarettenverpakkingen illustreren vanuit drie verschillende perspectieven, waaronder algehele vormgeving, constructief ontwerp en decoratieontwerp.
Ten eerste, de algemene ontwerpprincipes
1. Het totale ontwerp moet voldoen aan de gewoonte van de consument om eerst de hoofdbekleding van het sigarettenbox-pakket te observeren bij de beslissing om te kopen.
2. Maak kennis met de gewoonte van uw eigen Sigarette Box-producten om consumenten de meest visuele impact te bieden tijdens de weergave van vensters, schapdisplays en andere promotionele activiteiten.
3. Om tegemoet te komen aan de meerderheid van de consumenten met het recht om de cover gewoonte van sigarettenbox te openen. Hier is een kleine uitleg, het recht om een ​​sigarettenbox te openen heeft betrekking op de werelddoos en de weergavedoos. Maar verwijst naar het boektype-vak (niet zeker over de verpakkingsindustrie als een flipbox) en vouwdoos. Net als het gevoel een boek te veranderen.
Ten tweede, het principe van constructief ontwerp
1. Vouwen De sigarettenbox-connector moet worden bevestigd aan het achterpaneel, in het bijzonder aan het eindpaneel dat kan worden vastgelijmd aan het achterpaneel, en in het algemeen niet aan het voorpaneel of het eindpaneel dat kan worden vastgemaakt aan het voorpaneel .
2. Sigarettenkokerhoezen moeten op het achterpaneel worden bevestigd.
3. De hoofdbasis van de sigaretendoos moet normaal op het voorpaneel worden bevestigd. Op deze manier worden, wanneer de consument vierkant naar het sigarettenbox-pakket kijkt, geen uiterlijkfouten als gevolg van de verbinding of het ongemak van het oppakken van de inhoud veroorzaakt door het achterwaarts openen van de deksel van de doos, niet in acht genomen.
Perfume box Third, decorontwerpprincipes
Oorspronkelijke decoratie betekent "gebruiksvoorwerpen of uiterlijk van goederen" "wijziging" (van Xinhua Dictionary)
De hoofdbekleding is degene die voor het eerst aan de consument wordt getoond
1. De hoofddecoratie van de sigaretendoos verpakking moet worden ontworpen in de voorplaat of de kap van de sigarettenbox, wat aangeeft dat de tekst en het kleine patroonontwerp in de eindplaat of achterplaat.
2. Wanneer de sigarettenbox moet worden opgericht, moet de bekleding rekening houden met de positie van de boven- en onderafdekking. De algemene afbeelding is met de cover-up, de bottom-down en de open positie bovenaan, zoals het parfumpakket aan de rechterkant.
3. Wanneer het sigarettenbox-pakket horizontaal moet worden weergegeven, moet het decoratie-oppervlak de gewoonte van de consument in overweging nemen om de rechterhand te gebruiken om de hele afbeelding te openen met de linkerzijde naar boven, de rechterzijde naar beneden en de open positie aan de rechterkant.
Samenvattend zijn deze drie ontwerpprincipes: consumenten in staat stellen zich te verbeelden, maar ook om consumenten in staat te stellen soepel te gebruiken. Het ontwerp van de sigaretendoosjesverpakking laat de consument er niet oncomfortabel en ongemakkelijk uitzien.
We kunnen zien dat de sigarettenbox in de bovenstaande afbeelding een doos met een boekendoosje heeft die de consument kan ophalen. Tegelijkertijd ontwierp deze sigarettenbox niet alleen de ontwerp-diepgang van de buitendoos, maar maakte hij ook een ontwerpdocument voor elke afzonderlijke doos waarin de dumplings zijn geplaatst. De hele ontwerpkleur is comfortabel en voegt veel kleur toe aan het product.