Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Huis > Nieuws > Inhoud
Wat ben je aan het ontwerpen van een sigarettenbox?
- Sep 12, 2017 -Wat ben je precies aan het ontwerpen voor Cigarette Box?

Het ontwerp van de sigarettendoos, aangepast als sigarettenbox, in termen van sigarettendoos, de circulatie van producten die momenteel op de markt zijn, onderzoekt de essentie ervan achter het fenomeen, voldeed in wezen niet aan uiteenlopende eisen in de moderne marktmarketing en promotie. Van de zelfspot van de productzijde tot de zelfverzekerdheid van de ontwerper, al het display heeft de ontwerphoogte niet bereikt met de creativiteit van The Times.
Innovatie, ondernemerschap en de gast van de s, allerlei ideeën voor productonderzoek en -ontwikkeling komen eindeloos naar voren, de vraag naar allerlei soorten aangepaste sigarettenbox is constant, daarom hebben we het al eerder in een artikel genoemd: product van de algemene sigarettenbox-industrie de vraag stijgt voortdurend, maar 90% van de drukkerij van sigarettenkisten gaat door tot de rand van de afgrond. Dit onderwerp in vandaag om het thema van de tijdelijk niet voor, vanuit het perspectief van marktinzicht te delen, alleen producten met sigarettenbox-kant het enige enige doel: gemeenschappelijke producten in de felle concurrentie in de markt naar voren komen, dus te bereiken goederen verkocht!
Het materiaal dat wordt gebruikt voor injectie van mallen is hoofdzakelijk PET, PC-materiaal en PMMA. PET-materialen zijn het meest gebruikt en er zijn veel soorten PET-materialen op de markt. Er zijn veel soorten PET-materialen op de markt. Als het originele bedrukte materiaal enkele noodzakelijke tests niet heeft uitgevoerd, zou dit leiden tot hechting tussen de film en de inkt, wat resulteert in een reeks nutteloze processen. Er wordt gesuggereerd dat de klanten van spuitgieten in matrijs eerst het materiaal moeten testen na gebruik van verschillende batchnummers van materialen.
Bijvoorbeeld: gebruik de adhesietest van inkt om te testen of de inkt gehecht is op dit materiaal. De temperatuur van het materiaal kan worden onderworpen aan de temperatuur van de spuitgietmatrijs.
In feite op de beste manier om inkt hechting test is met UV-inkt direct te testen, de industrie over het algemeen UV-inkt moet worden behandeld met gemakkelijke hechting zal worden afgedrukt op de hechting van het materiaal, als de UV-drukinkt hechting op dit materiaal, oplosmiddel inkt printen op materiaal heeft geen probleem.
Klanten doen meestal een ontwerp, vaak om verschillende redenen. Soms is het lanceren van een nieuw product, soms is het voor de vervanging van de originele exemplaren voor zijn producten verbeterd, ongeacht ontwerp motieven, volledig begrijpen dat de vraag van de consument onmisbaar is, wat het ontwerp van het projectteam vereist, op de markt een bepaald begrip hebben.
Als de klant bijvoorbeeld een nieuw product introduceert, zal het de doelmarkt bestuderen, hoe het bijbehorende ontwerpplan voor de beoogde consumenten moet worden ontworpen. Als het nieuwe product wordt bijgewerkt, moet het originele merk Cigarette Box worden overgenomen. Ontwerp van producten, het is om een ​​nieuwe markt te ontwikkelen is in toenemende mate afnemende omzet om de situatie te keren, hoe de producten verkopen, wat zijn de voor- en nadelen, wat moet worden referentie in het ontwerp van de bestaande sterke en zwakke punten. Kortom, hoe nauwkeuriger de klantensituatie, hoe nauwkeuriger de praktijkpositionering, hoe beter het uiteindelijke ontwerpeffect.
"Schoonheid" is niet het enige criterium voor een goede sigarettenbox, de kwaliteit van het materiaal van hoge kwaliteit of niet, en kan het ontwerp niet bepalen, het prachtige jaspakket op sommige waren is niet geschikt voor, om de waarde ook niet openbaar te maken van een Sigarettenkist, kan vaak niet de consument herkenning krijgen, ook, het product van hoge kwaliteit, inferieure Cigarette Box kon het gewenste effect van de markt niet bereiken. Alleen volgens verschillende stadia, verschillende locaties, verschillende leeftijd en mate van consumptie, maak een gerichte sigarettenbox, is het uitstekende ontwerp van de sigaretendoos. Daarom moet de evaluatie van een sigarettenbox objectief worden beoordeeld. De geschiktheid van haar producten moet gebaseerd zijn op de geschiktheid van haar producten, en de marktstatus moet niet bepaald worden door het esthetische oordeel van het individu.