Shanghai Bright Packaging Materials Co, Ltd
Huis > Nieuws > Inhoud
Wat is de relatie tussen kleur en kwaliteit van sigarettebandtape?
- Sep 22, 2017 -

Wat is de relatie tussen kleur en kwaliteit van Cigarette Tear Tape?
Cigarette Tear Tape is leven en werken zijn meer begrip, dat voordat we een eenvoudige introductie hebben, weten dat sigarettenfabrikanten in de fabriek directe verkoop van vele soorten sigarettenbreukband, inclusief kleur, specificaties, etc., we moeten de specifieke kleur en kwaliteitsrelatie.
Via de sigaret Tear Tape-fabriek direct We begrijpen dat: transparante sigaret Tear Tape-uiterlijk van de meer witte kleur, minder sigaret Tear Tape-verontreinigingen, om ervoor te zorgen de normale lijm, 100 meter onder de sigaret Tear Tape heeft een zekere mate van transparantie kan zie de papieren buis; en gele sigaret Tear Tape om te zien of het oppervlak van de sigaret Tear Tape onregelmatige verdeling van witte vlekken, hand druk niet kan de afdruk van onzuiverheden of lijm afvegen, dit product is over het algemeen met een geur.
Zodat de kleur van sigaretten kan ook bepalen de kleur van sigaretten Tear Tape fabrikanten kunnen de kwaliteit van het product, consumenten kunnen verwijzen naar de hierboven genoemde wanneer de aankoop, meer kennis van het product kan informeren, fabrikanten hebben een verscheidenheid aan categorieën van producten om uit te kiezen van.
Cigarette Tear Tape is erg handig om te gebruiken, om een ​​groot gemak te bieden aan ons leven, fabrikanten van sigarettebandjes produceren allerlei soorten sigaretten. Tape bestaat in alle aspecten van ons leven, in het gebruik van sigarettebandjes in het proces van incidentele Alice fenomeen, beïnvloeden het gebruik van het effect, de volgende komen we om de redenen voor dit fenomeen te begrijpen.
Ten eerste, in het productieproces van de etiketteermachine druk op de druk van de rollen is niet genoeg, zodat de fabrikanten om de juiste druk roller bandenspanning te grijpen, selecteert u de juiste lijm materiaal om de situatie van vouwen te verbeteren.
Ten tweede produceren sommige fabrikanten Sigaretteband plakkerig, te klein of zelfs niet-klevend, dus moeten we de reguliere fabrikanten kiezen, om de aankoop van Cigarette Tear Tape-vaardigheden te begrijpen, kies voor sterk kleverige hoogwaardige sigarettebandtape.
De kwaliteit van het product is dat de fabrikanten van sigarettebandjes in de sigarettenbreukband de concurrentiepositie van de meest fundamentele uitvoeringsvorm verbeteren, zodat fabrikanten veel aandacht nodig hebben voor het productieproces en de technologie, om gebruikers hoogwaardige producten te bieden.
Cigarette Tear Tape-fabrikanten hebben een grote verscheidenheid aan sigarettebandtapes, hoewel hun prestaties verschillen, maar consumenten maken zich ook zorgen over de kwaliteitsproblemen, de kwaliteit van de Cigarette Tear Tape kan op verschillende manieren worden gedetecteerd om te zien, sommige ervaren familieleden van Uiterlijk en smaak kunnen worden geïdentificeerd, laten we het volgende eens nader bekijken.
Ten eerste, kijk naar de kleur van Cigarette Tear Tape, het algemene uiterlijk van transparante sigaret Tear Tape, de kleur van de meer wit, wat aangeeft dat de sigaret Tear Tape minder onzuiverheden, om de normale lijm te garanderen; en dan is de helderheidsanalyse, de algemene kwaliteit van low-grade Cigarette Tear Tape Dark en deze breukwaarschijnlijkheid voor sigarettenrookbanden zeer hoog; het laatste smaakverschil, de smaak is erg sterk en er is een smaak van zure smaak dat de retentie van Cigarette Tear Tape erg slecht is, niet aan te raden om te kopen.
Kies een hoogwaardige Sigaret Tear Tape is erg belangrijk, dus meester van de hierboven genoemde kwaliteitstest methoden zijn ook zeer noodzakelijk, meer informatie over de relevante informatie kan sigarettenfabrikanten fabrikanten advies bellen, we zijn oprecht blij met uw oproep.
Cigarette Tear Tape Factory directe verkoop en consumenten zijn zeer bezorgd over de duurzaamheid van Cigarette Tear Tape, dat wil zeggen, het leven van Cigarette Tear Tape, maar de levensduur van Cigarette Tear Tape met zijn vele eigenschappen zijn gerelateerd aan zijn hoge temperatuur, koude, ... Waterbestendige, anti-elektrische isolatie en weersbestendigheid hebben een grote impact, gevolgd door Xiaobian om er meer over te leren
Volgens de uitgebreide analyse is de reden waarom de veroudering van de sigarettenband wordt beïnvloed door het chemische effect, de fysieke invloed en de reden van het materiaal zelf. De fysieke invloed is dat onder invloed van licht en warmte de kleverige viscositeit van de Cigarette Tear Tape afneemt en de luchtviscositeit sneller zal zijn, en dat vochtigheid en warmte de blijvende invloed hebben op de duurzaamheid van Cigarette Tear Tape het meest prominent probleem. Vaak is de veroudering van het oppervlak van Cigarette Tear Tapes sneller dan inwendig verouderen.
Hier verwijst naar de veroudering van de Cigarette Tear Tape onder invloed van externe fysieke omstandigheden, de uitvoering van een verandering in het proces, meer informatie over de relevante informatie kan bellen met de sigarettenfabriek direct contact telefonisch overleg.